Locuri cu armonie

SANTHE- un loc cu armonie

Dacă  aleg să ies în oraş cu prietenele sau la o întâlnire profesională, primul loc la care mă gândesc este fitoceaicăria Santhe. Această ceainărie este situată în Bucureşti, aproape de Piaţa Unirii, pe strada Lipscani, nr. 104. Este într-adevăr un „loc cu armonie”, cu perne înflorate şi pereţi roz, cu o ambianţă de „zen” şi cu staff prietenos. Dar să vedeţi ce ceaiuri au, ce prăjituri şi ce salate (pe care ţi le prepari singur- salatele 🙂 ), şi toate la un preţ mult mai mic decât la orice local din centrul oraşului.  Am încercat mai multe sortimente de ceai şi nu m-a dezamăgit niciunul…..sunt muuulte şi aromate. Mai au şi cafele şi smoothie-uri. Meniul este divers şi bogat şi mi-a plăcut orice am gustat acolo.

Această prezentare necesită JavaScript.

La parter sunt câteva mese, canapele şi scaune într-o combinaţie alb-roz care te îmbie la relaxare, iar la etaj există un mic separeu cu perne, tot roz şi o măsuţă, care dau o notă mai intimă întâlnirilor cu prietenii, „ca şi în sufragerie”, cum spunea o prietenă de-a mea. 🙂

În ultimul timp am văzut că se organizează şi mici evenimente acolo, diverse ateliere, concerte de cameră, seminarii şi întâlniri de tot felul. Pe pagina lor de facebook puteţi vedea interiorul şi secvenţe din evenimentele organizate acolo.

https://www.facebook.com/SanThe-Fitoceainarie-1395230564137639/

Ce am mai văzut, este că şi vând nişte produse de handmade făcute de aceiaşi beneficiari ai proiectului. Puteţi vedea câteva poze.

Santhe Fitoceainarie este o ceainărie sociala, înfiinţată de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti,  printr-un proiect POSDRU. Scopul  proiectului a fost să ofere o calificare profesională în meseria de barman-preparator ceai pentru persoane provenind din categoriile defavorizate şi să le ofere  locuri de muncă.

Eu doresc să felicit această iniţiativă şi să promovez acest loc, cu adevărat încântător. Merită să îl încercaţi.

 

 

Cristina Eftimie

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s