obiceiuri cu armonie

Vorbind despre frumuseţe

                       Frumuseţea este autenticitate, diversitate, demnitate, curaj, pe lângă un chip frumos şi a fost atât de spectaculos subliniată de Mihaela Noroc în „Atlasul frumuseţii”. Fotograful român cu origini peste Prut, Mihaela Noroc, a avut ideea şi curajul să călătorească în zone greu accesibile pentru a aduna frumuseţea întru-un atlas cu imagini şi poveşti de viaţă diverse şi uneori foarte grele. Frumuseţea nu înseamnă o încorsetare în canoane, înseamnă culoare, libertate, pasiune în ceea ce faci. Femeile ilustrate în frumoasele portrete aparţin culturilor diverse întâlnite de autoare, tuturor mediilor sociale şi au toate vârstele, de la copii foarte mici la centenare.

                       Ideea poveştilor ne face să ne gândim la ceea ce avem, să apreciem şi să fim recunoscători pentru viaţa noastră dar şi să admirăm puterea  şi seninătatea unor femei de a trece peste greutăţi şi de a se bucura de ele însele. Ne învaţă de asemenea să ne bucurăm de darurile pe care le avem, fiecare dintre noi, să apreciem trecerea noastră pe acest pământ şi să o sărbătorim, aşa cum putem. Ne învaţă să dăruim altora, dar să ne dărium şi nouă  timp, spaţiu şi încredere.

https://www.facebook.com/mnoroc

27141025_10213191287671642_519728707_o

 

                   Prima dată când am auzit de această carte, m-am gândit că nu cumpăr de obicei cărţi cu poze…dar pot să afirm că este una dintre cele mai bine cheltuite sume de bani. Mihaela Noroc merită tot respectul şi munca ei trebuie cunoscută şi apreciată. Felicitări!

 

Psiholog: Cristina Eftimie

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s